Professionele frietkramen op feesten en evenementen.

Gratis offerte

Frietkramen.be
Frans - Rita

Gsm Frans: +32 (0)475 63 73 36
Gsm Rita: +32 (0)
Mail: devynck.frans@proximus.be


Babyborrels

Geef toe, wie lust nu géén frietjes? Als de bediening en uitstraling van het mobiele frietkraam dan ook nog gewoonweg TOP zijn dan kan het 1e feest van jouw spruit niet meer stuk!

Ervaring en marktonderzoek leren ons dat de klant duidelijkheid wenst, een afgesproken vaste prijs voor de babyborrel zonder kleine lettertjes. U leest het goed, wij bieden jonge mama’s en papa’s de kans om een spetterende maxi babyborrel op pootjes te zetten met een mini prijskaartje. Wist U trouwens dat U géén huurprijs voor de kramen betaalt?

Om een vlotte doorgave te verzekeren zijn wij steeds met min. 2 à 3 personen aanwezig.

Wij hebben in de loop der jaren een geweldige reputatie opgebouwd met enkel de beste frietjes en een uitstekende service!

FRITUUR EN SNACK OP BABYBORRELS

Menu 1
Verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, een frikandel, een vleeskroket, een kipcorn, een broodje dubbele hotdog met groentjes en diverse extra’s.
~~
Menu 2
Verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, een frikandel, een vleeskroket, een kipcorn, een broodje (veggie) hamburger met sausje en divers beleg. (kaas, sla, wortel, geroosterde uitjes)
~~
Menu 3
Verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, een frikandel, een vleeskroket, een kipcorn, krokant gebakken kiploempia’s met zoetzure saus.
~~
Menu 4
Mix van menu 1, 2 en 3 met verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, frikandellen, vleeskroketten, kipcorns en waarbij broodjes hotdogs, broodjes (veggie) hamburgers en kiploempia’s beschikbaar zijn.

Aanbod: huisbereide stoofvleessaus is voorzien bij menu 1, 2, 3 of 4, zonder meerprijs!

Menu 5
Verse friet “à volonté” in ruime tipzak met sausjes, een frikandel, een vleeskroket, een kipcorn, een broodje (veggie) hamburger en/of broodje braadworst met sausje en gebakken ajuin.

Richtprijs 6€ /pp

⇒ Gratis offerte aanvragen

De prijs omvat het opstellen, gebruik van een heel verzorgde wagen, bediening in kok kledij, servetten en vuilnisbakjes.

Bij een frietkraam op babyborrels rekenen wij, in tegenstelling tot een frietkraam op bedrijfsfeesten, geen kosten aan voor afval en extra medewerker(s) ifv een vlotte doorgave!!