Professionele frietkramen op feesten en evenementen.

Gratis offerte

Frietkramen.be
Frans - Rita

Gsm Frans: +32 (0)475 63 73 36
Gsm Rita: +32 (0)
Mail: devynck.frans@proximus.be


“Als de luifel van onze frietkramen opengaan dan is het feest”

In ons land verschillen we grondig in goesting en smaak omtrent ontelbaar veel onderwerpen. Over één levensbelangrijk thema zijn we het echter volmondig eens: de onmisbaarheid van een pakje friet. Die rustige zekerheid was jaren geleden bij Frans en Rita de inspiratiebron om te starten met de verhuur van professionele frietkramen met bediening.

1238338_10151608938112024_1277112934_n

“Een frietkraam: zo vertrouwd, altijd origineel”
Ook al zijn we in ons land al generaties lang vertrouwd met het fenomeen frietkramen, genodigden vinden het steevast een origineel idee als de gastheer tijdens opendeurdagen, bedrijfsevents of familiefeesten trakteert met een mooi frietkraam. We hebben onze mobiele frietkramen intussen overal in België geparkeerd, op allerhande bijeenkomsten waar mensen honger krijgen, en zijn daar tot een opmerkelijke vaststelling gekomen. Ook al is het niet eens de bedoeling dat er iets gevierd wordt of is er nauwelijks een band tussen de aanwezigen: als het luik van het frietkraam openklapt, dan is het feest.

“Verse frietjes, professioneel gebakken”
De warme gezelligheid die van een frietkraam uitgaat, straalt af op de organisator. Frans en Rita laten bijgevolg niets aan het toeval over. We kiezen resoluut voor snacks en sausjes van topkwaliteit en… voor verse frietjes natuurlijk! We passen voor diepvriesfrieten. Die slorpen niet alleen te veel vet op, ze moeten ook langer bakken, waardoor de wachttijd toeneemt. Terwijl dat laatste nu precies iets is wat hongerige mensen niet graag doen. Daarom zijn onze frietkramen uitgerust met professionele bakinstallaties en werken we met getraind personeel dat de gasten in een oogwenk bedient.

Altijd klaar om uw hongertje te komen stillen,

 

Frans en Rita